National Revision overtager Revisorgården, Mariager

1. juli 2013

Pr. 1. juli 2013 bliver Revisorgården i Mariager og Spentrup overtaget af National Revision Registrerede Revisorer a/s, der har afdelinger i Mariager, Randers og Auning.

Indehaver af Revisorgåden, Steen Dollerup, fortæller: 

- Kravene til revisionsvirksomheder fra både kunder og offentlige myndigheder er stødt stigende.

- Det betyder, at der i endnu højere grad end tidligere er behov for en bred vifte af kompetencer og faglig ekspertise. Derfor var jeg ikke i tvivl, da muligheden for at National Revision skulle overtage Revisorgården opstod.

- Fra at være begrænset af vores størrelse kommer vi nu til at bestå af 25 kompetente og engagerede medarbejdere, hvoraf 10 er registrerede revisorer. Det gør os til en stærk revisionsvirksomhed, der på alle områder er klar til at indfri omverdenens øgede krav til os.

- Samtidig bevarer vi den lokale forankring, ligesom alle nuværende medarbejdere hos Revisorgården fortsætter hos National Revision.

Randers-afdelingen rykker ind i nye og flotte lokaler

Rent fysisk rykker Revisorgårdens medarbejdere i Mariager ind hos National Revision, der har hjemme på Fruengaards Plads 2B i hjertet af Mariager.  

Medarbejderne i Spentrup flytter til Randers, hvor National Revision den 1. juli 2013 rykker i nye og flotte lokaler på Haraldsvej 60.  

- Vi har de seneste år oplevet en betydelig vækst hos National Revision, og er stolte af, at have overtaget en velrenommeret revisionsvirksomhed, der har været dygtigt ledet og med fem engagerede og kompetente medarbejdere, lyder det fra Niels Jørgen Skjødt hos National Revision, der samtidig fastslår:

- Vi glæder os til at byde de mange nye kunder velkommen, og jeg er sikker på, at de hurtigt vil kunne se fordelene ved overtagelsen.

Du er her: Forside > Nyhedsarkiv > Revisorgården Mariager overtages