Hos os får du
alsidig rådgivning 

Om National Revision 

 

Hos National Revision har vi mere end 60 års erfaring som virksomhedernes sparringspartner. Vi har en bred berøringsflade og vores opgaver spænder bredt fra løbende sparring med virksomhedernes ledelse, revisionsopgaver, udarbejdelse af årsrapporter, skatterådgivning, indkomstopgørelser, perioderegnskaber samt budgetter m.v.

Vi har med tiden gennemgået en sund og positiv udvikling og er blevet godt rodfæstet i det østjyske, hvor vi i dag beskæftiger 30 velmotiverede og engagerede medarbejdere, heraf 12 godkente revisorer. Vi betjener vores kunder fra kontorerne i Randers, Mariager og Aarhus.

Hos National Revision tror vi på at nærhed til kunderne og en løbende god personlig kontakt, hvor vi lytter til kundernes behov og ønsker - og altid kommer med velovervejede forslag til løsninger, giver det bedste samarbejde og udbytte for begge partnere.

Vi lægger vægt på at være en dynamisk og konstruktiv sparringspartner for virksomhederne, der både taler kundens sprog og yder en personlig, kvalitetsbetonet og hurtig service. Hertil overholder vi altid vores aftaler – det gælder både tid, pris og kvalitet og alle offentlige frister.

Vi tilbyder rådgivning og assistance til både etablerede virksomheder og iværksættere